ROBOSS – CRM- control relaxant al afacerii

ROBOSS – CRM- control relaxant al afacerii

ROBOSS este solutia CRM pentru un control mai bun si mai relaxant al afacerii tale. Acest lucru este realizabil prin functionalitatile de raportare si panouri de control.

ROBOSS  pune la dispozitie posibilitatea de a creea, si atribui diferitelor echipe de vanzare sau functii, asa numitele panouri de control.

Panoul de control este o pagina web in cadrul aplicatiei pe care se pot pun unul sau mai multe rapoarte de tip card (exemplu in figura de mai jos). Fiecare raport in cadrul unui panou de control poate fi filtrat dupa data, echipa, sau agent de vanzare.

Raportele de tip card pot fi de urmatoarele tipuri:

 1. Numar – acest tip este util pentru calculele de tip suma, medie, maxim, minim a diferitor parametri (Ex.: adaosul comercial a unui produs sau a tutoror produselor ofertate)
 2. Tabel – acest tip este folosit pentru prezentarea situatiilor detaliate precum toate ofertele care au fost anulate din motivul „suntem mai scumpi” setat in procesul de vanzare (ofertare)
 3. Grafic – aceste rapoarte sunt rapoartele de tip pie chart, funnel, bare verticale, bare orizontale, bare grupate verticale etc.)
 4. Harti – acest tip permite vizualizarea pe harta Romaniei (pe judete) a diferitor indexi de perfomanta precum: numarul de solicitari de oferte, numarul de oferte anulate, valoarea ofertelor finalizate cu succes etc.

Aceste rapoarte de tip card pot fi selectate dintr-o lista predefinita. Aceasta lista contine cateva rapoarte, dar totodata la achizitionarea acestui produs aveti incluse 20 de rapoarte definite de dvs.

Cu aceasta functionalitate puteti crea mai multe panouri de control, dupa cum urmeaza:

 • Panou de control Vanzari

 • Panou de control Surse de contact

 • Panou de control Harti

 • Panou de control Furnizori

 • Panou de control Clientii Mei

Odata create aceste panouri pot fi atribuite:

 • unei echipe de vanzari – Exemplu: „Echipa Timisoara”
 • unei functii – Exemplu: „Manager”

 

ROBOSS – CRM- control relaxant al afacerii tale!

Controlul afacerii tale si luarea de decizii nu a fost niciodata mai usoara datorita raportarii si panourilor de control ROBOSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *